Accessibility Tools

   

   

   

Emri plot: Društvo za nenasilno komunikacijo
Emri shkurt: DNK
Adresa: Vojkova cesta 1, Ljubljana
Numri Telefonik: +386 (0)1 4344 822, +386 (0)31 770 120
Posta elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja interneti: www.drustvo-dnk.si

Njesia Koper
 
Adresa: Vojkovo nabrežje 10, Koper
Numri telefonik: +386 (0)5 6393 170, +386 (0)31 546 098
Posta elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Shtepia e Sigurt:

+386 (0)31 736 726

VAT Numri:

91885566
Numri i identitetit: 1160656
Llogari transaksioni për donacionet: SI 56 0204 4001 3446 380
Në Bankë: NLB
Forma ligjore e organizimit: Shoqat
Numri i aktivitetit: 88.991- aktivitet humanitar dhe bamirës
Përfaqësues: President

 

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.