Accessibility Tools

   

   

   

Shoqata për Komunikim Jo të dhunshëm ofron programe për njerëzit që përjetojnë dhunë, si dhe për keqbërësit e dhunës. Ne vazhdimisht përpiqemi t'i përshtatim metodat tona të punës me nevojat e përdoruesve tanë. Për këtë arsye ne vazhdimisht jemi duke zhvilluar projekte të reja, programe, mënyra të reja bashkëpunimi me organizata të tjera dhe veprime të reja.

Të gjitha programet për viktimat dhe autorët e dhunës, të përshkruara më sipër, janë pa pagesë, pasi financohen me fondet e marra në tenderat publikë.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.