Accessibility Tools

   

   

   

Seminar parandalues-preventiv
Seminaret synojnë nxënësit, nxënësit dhe grupet e tjera të interesuara. Pjesëmarrësit marrin informacion mbi dhunën. Ata mund të mësojnë pse funksionon mosmirënjohja dhe si të përdorin mënyra jo të dhunshme komunikimi. Ne i inkurajojmë ata të kërkojnë një ndjenjë pushteti tek ata dhe jo në një pozitë pushteti mbi të tjerët.

Përpiqemi t'u japim të gjithëve mundësinë të marrin pjesë dhe të shprehin idetë dhe opinionet e tyre. Kjo është arsyeja pse ne përdorim teknika të ndryshme të tilla si ushtrimet get-to-know-njeri-tjetrin, ushtrime akullthyese, një diskutim i udhëhequr në grup, reflektimi në çifte ose grupe, role-play, teknika audio-vizuale, aktivitete krijuese, lojrat e ndërveprimit shoqëror dhe leksionet. Ne i përshtatim teknikat me nevojat e pjesëmarrësve të punëtorisë.

Seminar ndërhyrjeje
Ne menaxhojmë seminare ndërhyrjeje kur dhuna ose problemet e komunikimit lindin në shkollë ose në një klasë të veçantë. Ne i përshtatim temat dhe teknikat në një situatë specifike. Ne gjithashtu kryejmë seminarë ndërhyrjeje për punonjësit dhe prindërit, me qëllim që të trajtojmë më mirë situatën dhe të zgjidhim më mirë problemet.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.