Accessibility Tools

   

   

   

Ata që e pranojnë nevojën për të ndryshuar sjelljen e tyre të dhunshme dhe kërkojnë mënyra të reja për të përballuar konfliktet dhe emocionet e tyre, kanë mundësinë t'i diskutojnë këto tema me një këshilltar. Në procesin e këshillimit, një person mund të pranojë bindjet që i lejojnë të përdorin dhunën dhe qëllimin e përdorimit të dhunës. Ata mund të analizojnë se cilat nevoja i kënaqin me dhunë dhe të gjejnë alternativa jo të dhunshme për plotësimin e nevojave të tyre. Për më tepër, ata mësojnë si të krijojnë një partneritet të barabartë.

Këshillimi zakonisht bëhet një herë në javë dhe zgjat për një orë. Zakonisht në zyrat tona zhvillohen 20 seanca.

Programi mund të përfshijë njerëz pavarësisht nga gjinia.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.