Accessibility Tools

   

   

   

 

Programi ofron pesë banesa të veçanta për viktimat dhe mbështetje profesionale psikosociale. Ajo ka për qëllim gratë që nuk janë më të kërcënuara drejtpërsëdrejti, por për arsye të ndryshme ato nuk e kanë zgjidhur ende gjendjen e tyre. Apartamentet janë gjithashtu për ato gra që kanë djem më të mëdhenj se pesëmbëdhjetë vjet ose për ato që nuk mund të përshtaten me rregullat specifike të një shtëpie të sigurt.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.