Accessibility Tools

   

   

   

Një herë në vit, fillojmë një grup për stërvitjen për të qenë të sigurt. Takohemi një herë në dy javë për 3 orë. Trajnimi është një kombinim i punëtorisë dhe leksionit. Të gjithë pjesëmarrësit inkurajohen të marrin një rol aktiv dhe të diskutojnë mbi temat. Grupi mblidhet për 10 muaj. Ajo ka për qëllim viktimat e dhunës që janë në procesin e këshillimit në Shoqatë.

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.