Accessibility Tools

   

   

   

Zyrat tona janë në Bežigrad, në Vojkova cesta 1.

 


 
Nëse jeni duke ardhur me autobus, ka një numër linjash autobusi që mund të merrni: 3G, 6, 7, 8, 11, 13, 14, 19, 20 dhe 22.
 
Detajet janë shkruar më poshtë.

 

 

Stacioni i autobusit (rrugë) Largësia nga zyra Linja autobuzi
Kržičeva (Vojkova cesta) 50 m 13, 20, 20Z
Prekmurska (Linhartova cesta) 150 m 7, 7L, 22
Bežigrad (Linhartova cesta) 300 m 3G, 7, 7L, 11B, 12, 13, 20, 20Z, 22
Astra (Dunajska cesta) 400 m 6, 6B, 8, 11, 19B, 19I, 22
Topniška (Topniška ulica) 400 m 19B, 19I
Hranilniška (Bežigrad) 550 m 14, 14B

 

 

 

LJUBLJANA

 Vojkova cesta 1, Ljubljana

 01 4344 822

 031 770 120

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TRR ZA DONACIJE:

SI56 0204 4001 3446 380

Matična št: 1160656

Davčna št: 91885566

STATUS HUMANITARNE ORGANIZACIJE

ENOTA KOPER

 Vojkovo nabrežje 10, Koper

 05 6393 170

 031 546 098

 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

© 2024 Društvo za nenasilno komunikacijo. Vse pravice pridržane.