Uvodno usposabljanje za prostovoljno delo
sep. 2018
K sodelovanju vabimo nove prostovoljke in prostovoljce za delo z otroki in mladimi.  Izobraževanja bodo potekala v Ljubljani od 10.10 oz. Kopru od 3.10.

Postali smo člani evropske mreže WAVE
julij 2018

Veseli smo, da je Društvo za nenasilno komunikacijo postalo član WAVE - evropske mreže nevladnih organizacij, ki delujemo na področju ustavljanja in preprečevanja nasilja nad ženskami.

Izdali smo dve novi publikaciji

jan. 2018

Izdali smo dve novi publikaciji, in sicer Moč za spremembo, s podnaslovom Priročnik za samopomoč po preživetem nasilju in Besede o nasilju, pogumu in vztrajnosti. Moč za spremembo je namenjen ženskam, ki so doživlajle nasilje s strani partnerja. Upamo, da bo marsikaj v pomoč tudi tistim, ki so doživele druge vrste zlorab in nasilja. k branju in reševanju nalog so vabljeni tudi moški z izkušnjo nasilja.

Besede o nasilju, pogumu in vztrajnosti je knjiga dopisovanj in svetovanj med žensko, ki je doživela nasilje in svetovalko. Pred nami se izrisuje pot iz nasilja, ki se začne z odhodom od partnerja in preko raznih ovir vodi do zadovoljivega in varnega življenja.

Vabljeni k branju!

Napovednik dogodkov ob mednarodnih dnevih akcij proti nasilju nad ženskami

nov. 2017

25. novembra obeležujemo Mednarodni dan za odpravo nasilja nad ženskami. V ta namen se bodo v naslednjih 16ih dneh aktivizma zvrstili dogodki po celi Sloveniji.

<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL